CATERING

Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty dań gotowych na wynos dzięki którym możecie Państwo skompletować menu Świąteczne lub na każdą inną okazję – urodziny, I Komunia, wizyta gości w firmie, czy po prostu spotkanie towarzyskie. Bez wielogodzinnego stania w kuchni, kompletowania składników i ryzyka, że się nie uda.

Nasi kucharze, korzystając z własnych, ekologicznych i „nieulepszanych” produktów przygotują dla Państwa pyszne i atrakcyjnie podane półmiski, gotowe do serwowania.

Poniżej przedstawiamy przykładową listę typowych propozycji, ale nie wyczerpuje to naszych możliwości. Jesteśmy gotowi na realizację niemal każdego zamówienia.
Zamówienia przyjmuje:
ŁUKASZ KURSZEWSKI  tel. 721 400 420

Kontakt:
Manager Lokalu:
Mateusz Sznaza
tel: 609 257 963
tel.stacjonarny: 58 681 02 74
email: m.sznaza@zajazdnadstawemkaszuby.pl

Z-ca Managera Lokalu:
Marcelina Rekowska
tel: 721 450 650
tel.stacjonarny: 58 681 02 74




OFERTA CATERINGOWA 1 - DANIA RYBNE ( RYBY Z WŁASNEGO JEZIORA )

Karp w galarecie      6 zł/porcja 50g

Karp smażony na samym maśle     8 zł/ 100g

Świąteczny śledź w lagunie (z jabłkiem, ogórkiem kiszonym, śmietaną, cebulą i koperkiem    8 zł/ 100g

Gotowana sielawa z własnego jeziora    20 zł / 10szt

Łosoś pod pierzyną   9 zł / 100g

Węgorz w galarecie ( półmisek )        48 zł / 200g ( 8szt )

Sielawa w zalewie octowej      20 zł / 10szt 

Węgorz w śmietanie z koperkiem       45 zł / 200g

Mix ryb w galarecie ( szczupak, pstrąg, łosoś ) ( półmisek )       25 zł / 12 porcji

Mix ryb w galarecie ( szczupak, pstrąg, łosoś ) ( półmisek )        42 zł / 20 porcji

Rolada ze szpinakiem i łososiem wędzonym ( półmisek )       28 zł / 12szt

Rolada z kurczaka z rodzynkami w galarecie ( półmisek )       28 zł

Węgorz w galarecie (słoik 560 ml)        48 zł

Tortilla z łososiem wędzonym    25 zł / 15 porcji

Ryba po grecku z rodzynkami ( półmisek )      25 zł

Szczupak faszerowany    10 zł / 100g

 

Wszystkie potrawy przygotowywane są na estetycznych naczyniach, półmiskach
jednorazowych z pokrywą, gotowych do transportu i podania na stół.

Zamówienia przyjmuje ŁUKASZ KURSZEWSKI  tel. 721 400 420

OFERTA CATERINGOWA 2 - SAŁATKI

Sałatka jarzynowa tradycyjna       4 zł/100g

Sałatka grecka ( półmisek )    25 zł

Sałatka gyros ( półmisek )    25 zł

Sałatka z selera i szynki z ananasem i kukurydzą    5 zł / 100g

Wszystkie potrawy przygotowywane są na estetycznych naczyniach, półmiskach
jednorazowych z pokrywą, gotowych do transportu i podania na stół.

Zamówienia przyjmuje ŁUKASZ KURSZEWSKI  tel. 721 400 420

 

 

OFERTA CATERINGOWA 3 - DANIA MIĘSNE

Schab faszerowany śliwkami, brzoskwiniami w sosie własnym        8 zł/100g

Kaczka pieczona z jabłkami w całości z sosem żurawinowym   70 zł / szt

Pierś z kurczaka nadziewana fetą i suszonymi pomidorami    8 zł / 100g

Zrazy z jelenia w czerwonej kapuście   16 zł / 100g

Pieczona karkówka nadziewana kapustą z grzybami leśnymi w sosie śmietanowo – grzybowym      14 zł / 100g

Devolay z masłem i pietruszką    7 zł / szt ( 100g )

Devolay z pieczarkami i serem    8 zł / szt ( 100g )

Zrazy wieprzowe   9 zł / szt ( 100g )

Kotlet wieprzowy tradycyjny    7 zł / szt ( 100g )

Kotlet drobiowy w cieście naleśnikowym    7 zł / szt ( 100g )

Ozory wołowe w galarecie ( półmisek )   25 zł 

Galaretki drobiowe    20 zł  / 12 porcji ( 50g )

Wszystkie potrawy przygotowywane są na estetycznych naczyniach, półmiskach
jednorazowych z pokrywą, gotowych do transportu i podania na stół.

Zamówienia przyjmuje ŁUKASZ KURSZEWSKI  tel. 721 400 420

 

 

OFERTA CATERINGOWA 4 - DANIA POSTNE

Pierogi wigilijne z kapustą i grzybami        9 zł/250g ( 5szt )

Pierogi swojskie z owocami   7 zł / 250g ( 5szt )

Kapusta zasmażana z rodzynkami po kaszubsku  7 zł /  200g   

Krokiety z kapustą i grzybami   4 zł / szt ( 100g )

Bigos postny z grzybami     7 zł / 200g

Barszcz czerwony ze swojskimi uszkami    6 zł / 250ml

Zupa rybna zabielana śmietaną    13 zł / 250ml

Zupa borowikowa   10 zł / 250ml

Zupa rakowa z rakiem w pancerzyku    16 zł / 250ml

 

Wszystkie potrawy przygotowywane są na estetycznych naczyniach, półmiskach
jednorazowych z pokrywą, gotowych do transportu i podania na stół.

Zamówienia przyjmuje ŁUKASZ KURSZEWSKI  tel. 721 400 420