RYBACZÓWKA

 

Rybaczówka Całoroczna.

Rybaczówka posiada 4 pokoje dwuosobowe z możliwością dostawek
120 zł/pokój (bez łazienki w pokoju)
140 zł/pokój (z łazienką w pokoju)
40 zł/dostawka
Możliwości do wypoczynku jakie daje Rybaczówka są bardzo duże, proponujemy Państwu:
– wędkowanie (sprzęt do łowienia we własnym zakresie)
– odpoczynek na wodzie – łodzie,kajaki, rowery wodne
– noclegi w Rybaczówce – pokoje na piętrze z widokiem na jezioro
– bufet – dostosowujemy się do życzeń klientów (w szczególności grill ryby sezonowe, mięso, kiełbaski, frytki itp. )
– plac zabaw dla dzieci
– sauna i spa z możliwością korzystania na wyłączność
– możliwość organizacji konferencji (nowoczesna sala multimedialna) do około 40 osób
– różne atrakcje dostosowane do pory roku( sprzęt wodny, wędkowanie tradycyjne z brzegu, łodzi, na lodzie, łowienie tradycyjne siatkami oraz ciągnięcie włoka)
-łowienie raków
– możliwość nurkowania (bardzo czyste i głębokie jezioro do 50 metrów, w jeziorze występują różne gatunki ryb ale o czystości i głębokości świadczy duża ilość występowanie raka i sielawy)
– imprezy integracyjne (możliwość organizacji każdej imprezy wesel, urodzin, jubileuszy, firmowych, indywidualne ustalanie menu i scenariusza)
– szczególne warunki dla grup morsów ( sauna, spa, przerembel z zimną wodą w odległości 1 metra)

Kontakt Rybaczówka :
tel:697 909 693

Oferujemy również:

Ustalanie indywidualnego menu dla klienta dziennego, kameralne obiady weselne jak i przyjęcie z tańcami do samego rana. Organizacja wszelakich imprez z widokiem na jezioro.

Manager Lokalu:
Mateusz Sznaza
tel: 609 257 963
tel.stacjonarny: 58 681 02 74
email: m.sznaza@zajazdnadstawemkaszuby.pl

Letnie Menu w okresie 1 maja – 30 września.
Poza tym okresem może ulec zmianie.

 

PRZYSTAWKI

Sielawa w zalewie octowej : 18,00 zł

Krewetki z mleczkiem kokosowym w sałacie : 24,00 zł

DANIA RYBNE

Kaszubski śledź w śmietanie (pulki) : 21,00 zł

Pstrąg z patelni (ziemniaki opiekane z surówką) : 28,00 zł

Sielawa smażona na klarowanym maśle
z frytkami steak house i zestawem surówek : 30,00 zł

Lin smażony (ziemniaki, zestaw surówek) : 33,00 zł

Sandacz smażony w sosie cytrynowym
(ziemniaki opiekane lub peree, surówka : 38,00 zł

Łosoś z sosem koperkowym
(ziemniaki puree, fasolka szparagowa): 42,00 zł

DANIA MIĘSNE

Devolay z masełkiem lub serem
(frytki, zestaw surówek): 25,00 zł

Schabowy z kością z pieczarkami
(ziemniaki lub frytki,surówka)  : 28,00 zł

Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym
(ziemniaki, surówka)  : 30,00 zł

Zraz wołowy w sosie włąsnym
(ziemniaki lub puree, surówka)  : 32,00 zł

Żeberka wieprzowe w sosie
(ziemniaki lub puree, surówka)  : 34,00 zł

DANIA DLA DZIECI

Pomidorowa z makaronem : 13,00 zł

Nuggetsy, frytki, surówka : 15,00 zł

 

ZUPY

Rybna z mixem ryb (węgorz wędzony, łosoś)  : 17,00 zł

Rakowa  z rakiem : 17,00 zł

Serowo-porowa z grzankami : 15,00 zł

 

ZAMÓWIENIA SPECJALNE

Realizujemy zamówienia na dania specjalne: potrawy z dziczyzny, drobiu, wołowiny lub ryb z naszego jeziora oraz inne zamówienia wedle gustu z dwutygodniowym wyprzedzeniem.
Informacje oraz propozycje przyjmuje:

Joanna Męczykowska
tel:697 909 693

WAŻNA INFORMACJA

Szanowny Kliencie !
Zgodnie z obowiązującym Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE)
NR 1169/2011 z dnia 25 października 2011r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności, jesteśmy zobowiązani dołączyć do naszego menu listę alergenów.

Alergeny nie są szkodliwymi składnikami, mogą jedynie wywołać nietolerancję u osób posiadających alergie na dany składnik.
W naszych wyrobach mogą występować następujące alergeny: gluten, jaja, ryby, seler, nasiona sezamu, orzechy ziemne, skorupiaki, soja, mleko i produkty pochodne.

Szczegółowe informacje dotyczące składu i potencjalnych alergenów, które mogą występować w naszych wyrobach są dostępne u obsługi lokalu.

Manager Lokalu:
Mateusz Sznaza
tel: 609 257 963
tel.stacjonarny: 58 681 02 74
email: m.sznaza@zajazdnadstawemkaszuby.pl