SYLWESTER 2021/2022

Wystrzałowy Sylwester w Zajeździe Nad Stawem !!!

godzina 20.00
cena:240zł
Oprawa muzyczna: DJ Daniels

 

Możliwość kupna biletu na bal sylwestrowy lub pakietu z noclegiem. obszerne menu m.in stół wiejski, słodki stół, stół z rybami wędzonymi (węgorz, łosoś, pstrąg i inne). Po atrakcyjnym pokazie fajerwerków na stole pojawi się indyk i płonąca dziczyzna. Muzyka dla każdego pokolenia, konkursy z nagrodami, a do wygrania:

4 x Bilet na zabawę Karnawałową dla Par
2x pobyt w Zajeździe nad Stawem dla Par

oraz wiele innych. Dla tych osób które wybiorą pakiet z noclegiem w nowy rok oferujemy kulig lub przejażdżkę bryczkami z pochodniami i ognisko z wieloma atrakcjami. Także dostęp do spa tj. sauna, grota solna i inne atrakcje w Zajeździe.

Cena biletu:
– od osoby to 240zl
– od pary to 480 zł
– pakiet dwudniowy (Bilet na sylwestra + pobyt) 120-200zł/os za dzień. Cena w zależności od wyboru standardu pokoju lub domku.
Zapraszamy serdecznie, profesjonalna obsługa, smaczne jedzenie i szampańska zabawa wynagrodzi Wam wybór!!

 

MENU SYLWESTER 2021/22

Przystawka: Pasztet z kaczki podany na ziołowej grzance z musem z wiśni

Zupa: Borowikowo-podgrzybkowa z lanymi kluskami z warzywami julienne z nutką pietruszki

II danie:
Bitki wołowe, sos cebulowy na czerwonym winie z aromatem rozmarynu
Cordon blue w panierce panko
Filet z sandacza, sos porowy z imbirem
Polędwiczka wieprzowa otulona boczkiem

Dodatki: kopytka, ziemniaki puree, parowane warzywa, zestaw zimnych surówek

Słodki bufet: kawa, herbata, mix ciasta ,desery , owoce filetowane

Zakąski:

Sałatka z rostbefu, brzoskwini i orzechów
Terrina z indyka z warzywami
Sałatka grecka z oliwkami i serem fetą
Galaretki z golonki
Sałatka z ananasem i kurczakiem
Gravlax- łosoś marynowany z koperkiem
Tatar ze śledzia , musztarda francuska, grzanki
Wędzony duet : łosoś z pstrągiem tęczowym
Pieczona polędwiczka w cieście francuskim
Tatar wołowy z marynowanymi grzybkami , korniszonem oraz cebulka
Mięsa pieczyste serwowane na zimno z sosami tatarskim i chrzanowym
Wiejski półmis czyli tradycyjne wyroby z naszej rodzinnej wędzarni –
szynki i kiełbasy wędzone drewnem, smalec, ogórki kiszone, marynaty

I kolacja ciepła:

Boeuf strogonow
Polędwiczki z kurczaka w cieście piwnym
Ziemniaki opiekane w ziołach

II kolacja ciepła:

Makaron z penne z pulpecikami w sosie serowym
Flaczki wołowe na pomidorach

III kolacja ciepła:

Barszcz czerwony czysty

W cenie:
woda z cytryną bez limitu
soki niegazowane bez limitu

 

Wszelkich informacji udziela:

Manager Lokalu:
tel: 609 257 963
tel.stacjonarny: 58 681 02 74
email:
 info@zajazdnadstawemkaszuby.pl