CATERING WIELKANOCNY

Zapraszamy do skorzystania z oferty Cateringu Świątecznego – Wielkanoc 2023.

Zamówienia przyjmujemy do 04.04.2023
Odbiór zamówień 08.04.2023 w godzinach 10-14

bouquet of roses lies on the background of the bridegroom and of

bouquet of roses lies on the background of the bridegroom and of

bouquet of roses lies on the background of the bridegroom and of


tel: 609 257 963
tel.stacjonarny: 58 681 02 74

 

Catering Wielkanocny 2023 r.

 

Zupy:

Żurek tradycyjny z białą kiełbasą i jajkiem 42zł/słoik 0,9l
Krem z chrzanu + chips z bekonu 39zł/słoik 0,9l
Zupa borowikowa 46zł/słoik 0,9l
Flaczki wołowe 46zł/słoik 0,9l

————————————————————————————————————————

Dania Mięsne:

Udko z kaczki duszone w sosie z owocami + konfitura z żurawiny 23zł/1 szt.
Biała kiełbasa zapiekana z cebulką w sosie musztardowym 13zł/100g
De volaille z masłem i pietruszką 12zł/100g
Zrazy wołowe w sosie własnym 16zł/100g
Zrazy wieprzowe + sos pieczeniowy 12zł/100g
Rolada z dzika zawijana z kurkami i boczkiem na sosie grzybowym 15zł/100g
Chrupiące skrzydełka w panierce z sezamem + sos czosnkowy 8zł/100g

————————————————————————————————————————

Dania zimne i garmaż:

Jajka faszerowane pastą z wędzonego pstrąga (10szt) 30zł/półmis
Pasztet z dziczyzny wypieczony + konfitura z żurawiny 35zł/półmis
Pieczeń rzymska z gotowanym jajkiem + sos tatarski 32zł/półmis
Tymbaliki drobiowe (6szt) 31zł/półmis
Galaretki z pstrąga (6szt) 33zł/półmis
Galaretki z łososia (6szt ) 44zł/półmis
Węgorz w galarecie (6 porcji) 68zł/półmis

————————————————————————————————————————

Sałatki:

Sałatka z selerem naciowym, kurczakiem i żurawiną 29zł/250g
Tradycyjna sałatka warzywna 20zł/250g
Sałatka z szynki, ananasa i selera konserwowego 28zł/250g
Sałatka senatorska z krewetkami i sosem rot-weiß 30zł/250g

————————————————————————————————————————

Dania rybne:

Łosoś smażony z patelni + dip koperkowy 20zł/100g
Węgorz duszony w śmietanie z koperkiem 26zł/100g
Sandacz (filet) z pieca na królewskim bukiecie warzyw 19zł/100g
Dorsz (filet) smażony z sosem porowym 18zł/100

————————————————————————————————————————

Ryby wędzone:

Pstrąg wędzony 7zł/100g
Łosoś wędzony 19zł/100g
Węgorz wędzony 19zł/100g

————————————————————————————————————————

 

 

Wszelkich informacji udziela

Manager Lokalu:

tel: 609 257 963
tel.stacjonarny: 58 681 02 74
email: info@zajazdnadstawemkaszuby.pl