CATERING WIELKANOCNY

Zapraszamy do skorzystania z oferty Cateringu Świątecznego – Wielkanoc 2021.

Zamówienia można składać do 30.03.2021
• W Zajeździe nad Stawem lub pizzerii
• Pod numerem tel: 58 6810274 lub 609 257 963
• E-mail: m.sznaza@zajazdnadstawemkaszuby.pl

bouquet of roses lies on the background of the bridegroom and of

bouquet of roses lies on the background of the bridegroom and of

bouquet of roses lies on the background of the bridegroom and of

Manager Lokalu:
Mateusz Sznaza
tel: 609 257 963
tel.stacjonarny: 58 681 02 74

 

Catering Wielkanocny 2021 r.

 

Zupy:

Zupa rybna zabielana śmietaną 13zł/250ml
Zupa borowikowa 13zł/250ml
Żurek z białą kiełbasą i jajkiem 250ml./8zł.
Krem z chrzanu z boczkiem i jajkiem 250ml./8zł.

————————————————————————————————————————

Dania Mięsne:

Zapiekana biała kiełbasa z cebulką w sosie musztardowym 4szt.(ok.600g)/27zł.
Kaczka pieczona z jabłkami w całości z sosem żurawinowym 70 zł/szt
Pieczona pierś z kaczki , sos śliwkowy 100 g./9zł.
Pieczone udko z kaczki , sos żurawinowy 1 szt./12zł.
Pierś z kurczaka nadziewana fetą i suszonymi pomidorami 7zł/100g
Zrazy wołowe 11 zł/100g
De volaille z masłem i pietruszką 8zł/szt 100g
Zrazy z jelenia 18zł/szt 100g

Ozory wołowe w galarecie- półmisek 25zł
Galaretki drobiowe 25zł/12porcji po 50g
Pasztet pieczony 30zł./1kg
Pieczeń rzymska z gotowanym jajkiem 6zł/100g

————————————————————————————————————————

Dania jarskie:

Krokiety z kapustą i grzybami 6zł/szt (100g)
Bigos postny z grzybami 7zł/200g
Jajka faszerowane pastą: z wędzonego łososia 10 połówek/16zł
z wędzonego pstrąga 10 połówek/15zł

————————————————————————————————————————

Sałatki:

Sałatka jarzynowa tradycyjna 3zł/100g
Sałatka grecka, półmisek 25zł
Sałatka gyros, półmisek 25zł
Sałatka z selera i szynki z ananasem i kukurydzą 5zł/100g

————————————————————————————————————————

Dania rybne:

Łosoś (filet) smażony 14zł/100g
Świąteczny śledź (z jabłkiem, ogórkiem kiszonym, śmietaną, cebula i koperkiem)7zł/100g

Łosoś pod pierzynką chrzanową 10zł/100g
Węgorz w galarecie, półmisek 48zł/200g
Węgorz w śmietanie z koperkiem 45zł/200g
Miks ryb w galarecie (pstrąg, łosoś), półmisek 25zł/12 porcji
Rolada ze szpinakiem i łososiem wędzonym, półmisek 28zł/12szt
Tortilla z łososiem wędzonym 25zł/ 15porcji
Tymbaliki z pstrąga z brzoskwinią 10szt/25zł
Tymbaliki z łososia z groszkiem 10szt/35zł

————————————————————————————————————————

Ryby wędzone:

Pstrąg wędzony 5zł/100g
Łosoś wędzony 11zł/100g
Węgorz wędzony 17zł/100g

————————————————————————————————————————

Wyroby garmażeryjne w słoikach:

Bigos z dziczyzną 20zł/szt.
Pstrąg w zalewie octowej 15zł/szt,
Smalec domowy 5zł/szt.
Galareta z dzika 15zł/szt.
Pasztet z dziczyzny 15zł/szt.
Klopsiki z Ryb jeziornych 14zł/szt.

————————————————————————————————————————

Wszelkich informacji udziela

Manager Lokalu:
Mateusz Sznaza
tel: 609 257 963
tel.stacjonarny: 58 681 02 74
email: m.sznaza@zajazdnadstawemkaszuby.pl