CATERING ŚWIĄTECZNY

Zapraszamy  do skorzystania z oferty Cateringu Świątecznego.

Manager Lokalu:
tel: 609 257 963
tel.stacjonarny: 58 681 02 74
email: info@zajazdnadstawemkaszuby.pl

bouquet of roses lies on the background of the bridegroom and of

bouquet of roses lies on the background of the bridegroom and of

bouquet of roses lies on the background of the bridegroom and of

bouquet of roses lies on the background of the bridegroom and of

bouquet of roses lies on the background of the bridegroom and of

bouquet of roses lies on the background of the bridegroom and of

 

 

Catering Świąteczny 2022 r.

Zupy:
Zupa rybna zabielana śmietaną – 41zł/słoik 0,9l
Kremowa zupa borowikowa – 41zł/słoik 0,9l
Barszcz czerwony ze swojskimi uszkami – 26zł/słoik 0,9l

Dania Mięsne ciepłe:
Kaczka pieczona w całości z jabłkami + sos żurawinowy – 120zł/szt
Pierś z kurczaka nadziewana fetą i suszonymi pomidorami – 13zł/100g(porcja)
Zrazy wołowe – 15zł/100g(porcja)
Pieczona karkówka nadziewana kapustą z grzybami
w sosie śmietanowo – grzybowym – 17zł/100g(porcja)
De volaille z masłem i pietruszką – 11zł/100g(porcja)
Zrazy wieprzowe – 12zł/100g(porcja)
Cordon blue z pieczarkami i serem – 12zł/100g(porcja)

Dania Mięsne zimne:
Ozory wołowe w sosie chrzanowym – 62zł/półmisek (6 porcji)
Ozory wołowe w galarecie – 54zł/półmisek (6 porcji)
Galaretki drobiowe – 24zł/półmisek (6 porcji)
Bigos z dziczyzną – 30zł/słoik 0,9l
Smalec domowy ze skwarkami – 20zł/słoik 0,5l
Galareta z dzika – 30zł/słoik 0,9l

Dania Rybne ciepłe:
Karp w panierce smażony na maśle (dzwonko) – cena zmienna do uzgodnienia
Łosoś smażony (filet) – 18zł/100g(porcja) – cena zmienna do uzgodnienia
Węgorz duszony w śmietanie z koperkiem – 24zł/100g(porcja)
Sandacz w sosie porowym – 16zł/100g(porcja)

Dania Rybne zimne:
Świąteczny śledź (z jabłkiem, ogórkiem kiszonym, śmietaną, cebula ) – 45zł/półmisek (6 porcji)
Łosoś pod pierzynką chrzanową – 65zł/półmisek (6 porcji)
Dorsz po grecku z rodzynkami – 55zł/półmisek (6 porcji)
Karp w galarecie – cena zmienna do uzgodnienia
Pstrąg w galarecie – 45zł/półmisek (6 porcji)
Łosoś w galarecie – 57zł/półmisek (6 porcji)
Węgorz w galarecie – 75zł/półmisek (6 porcji)
Pstrąg wędzony – 9zł/100g
Łosoś wędzony – 18zł/100g
Węgorz wędzony – 19zł/100g
Pstrąg w zalewie octowej – 26zł/słoik 0,5l

Dania postne:
Kapusta zasmażana z rodzynkami po kaszubsku – 8zł/100g
Bigos postny z grzybami – 28zł/słoik 0,9l
Pierogi wigilijne z kapustą i grzybami – 4zł/szt
Krokiety z kapustą i grzybami – 11zł/szt

Sałatki:
Sałatka jarzynowa tradycyjna – 7zł/100g
Sałatka grecka +sos vinegrette – 35zł/półmisek (6 porcji)
Sałatka gyros + sos – 35zł/półmisek (6 porcji)
Sałatka z selera i szynki z ananasem i kukurydzą – 12zł/100g

 

 

Wszelkich informacji udziela:

Manager Lokalu:
tel: 609 257 963
tel.stacjonarny: 58 681 02 74
email: info@zajazdnadstawemkaszuby.pl