CATERING ŚWIĄTECZNY

Zapraszamy  do skorzystania z oferty Cateringu Świątecznego.

Manager Lokalu:
tel: 609 257 963
tel.stacjonarny: 58 681 02 74
email: info@zajazdnadstawemkaszuby.pl

bouquet of roses lies on the background of the bridegroom and of

bouquet of roses lies on the background of the bridegroom and of

bouquet of roses lies on the background of the bridegroom and of

bouquet of roses lies on the background of the bridegroom and of

bouquet of roses lies on the background of the bridegroom and of

bouquet of roses lies on the background of the bridegroom and of

 

 

Catering Świąteczny 2021 r.

 

Zupy:

Zupa rybna zabielana śmietaną   41zł/słoik 0,9l

Kremowa zupa borowikowa         39zł/słoik 0,9l

Barszcz czerwony ze swojskimi uszkami   26zł/słoik 0,9l

 

Dania Mięsne Ciepłe :

Kaczka pieczona w całości z jabłkami + sos żurawinowy   120zł/szt

Pierś z kurczaka nadziewana fetą i suszonymi pomidorami   9zł/100g(porcja)

Zrazy wołowe  12zł/100g(porcja)

Pieczona karkówka nadziewana kapustą z grzybami
w sosie śmietanowo – grzybowym   14 zł/100g(porcja)

De volaille z masłem i pietruszką     8zł/100g(porcja)

Zrazy wieprzowe     9zł/100g(porcja)

Cordon blue z pieczarkami i serem  9zł/100g(porcja)

Bitki wołowe w sosie grzybowym   13zł/100g(porcja)

 

Dania Mięsne Zimne :

Ozory wołowe w sosie chrzanowym   62zł/półmisek(6porcji)

Ozory wołowe w galarecie   54zł/półmisek (6 porcji)

Ozory wołowe w galarecie  54zł/półmisek   (6porcji)                                                                     

Galaretki drobiowe   24zł/półmisek (6 porcji)

Bigos z dziczyzną   25zł/słoik 0,9l

Smalec domowy ze skwarkami 14zł/słoik 0,5l

Galareta z dzika   30zł/słoik 0,9l

 

Dania postne:

Kapusta zasmażana z rodzynkami po kaszubsku  7zł/100g

Bigos postny z grzybami  20zł/słoik 0,9l

Pierogi wigilijne z kapustą i grzybami  3zł/szt

Krokiety z kapustą i grzybami  8zł/szt

Pasztecik z grzybami i kapustą  4zł/szt

 

Sałatki:

Sałatka jarzynowa tradycyjna  6zł/100g

Sałatka grecka +sos vinegrette   35zł/półmisek (6 porcji)

Sałatka gyros + sos 30zł/półmisek (6 porcji)

Sałatka z selera i szynki z ananasem i kukurydzą 9zł/100g

 

Dania rybne Ciepłe:

Karp w panierce smażony na maśle (dzwonko) 12zł/100g(porcja)

Łosoś smażony (filet)  14zł/100g(porcja)

Węgorz duszony w śmietanie z koperkiem 24zł/100g(porcja)

Sandacz w sosie porowym  12zł/100g(porcja)   

 

Dania Rybne Zimne:

Świąteczny śledź (z jabłkiem, ogórkiem kiszonym, śmietaną, cebula )   45zł/półmisek (6 porcji)

Łosoś pod pierzynką chrzanową   65zł/półmisek (6 porcji)

Dorsz po grecku z rodzynkami  55zł/półmisek (6 porcji)

Karp w galarecie  45zł/półmisek (6 porcji)

Pstrąg w galarecie  40zł/półmisek (6 porcji)

Łosoś w galarecie 52zł/półmisek (6 porcji)

Węgorz w galarecie 75zł/półmisek (6 porcji)

Pstrąg wędzony  7zł/100g

Łosoś wędzony 13zł/100g

Węgorz wędzony 19zł/100g

Pstrąg w zalewie octowej18zł/słoik 0,5l

 

 

Wszelkich informacji udziela:

Manager Lokalu:
tel: 609 257 963
tel.stacjonarny: 58 681 02 74
email: info@zajazdnadstawemkaszuby.pl