CATERING

Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty dań gotowych na wynos dzięki którym możecie Państwo skompletować menu Świąteczne lub na każdą inną okazję – urodziny, I Komunia, wizyta gości w firmie, czy po prostu spotkanie towarzyskie. Bez wielogodzinnego stania w kuchni, kompletowania składników i ryzyka, że się nie uda.

Nasi kucharze, korzystając z własnych, ekologicznych i “nieulepszanych” produktów przygotują dla Państwa pyszne i atrakcyjnie podane półmiski, gotowe do serwowania.

Poniżej przedstawiamy przykładową listę typowych propozycji, ale nie wyczerpuje to naszych możliwości. Jesteśmy gotowi na realizację niemal każdego zamówienia.

Kontakt:
Manager Lokalu:
Mateusz Sznaza
tel: 609 257 963
tel.stacjonarny: 58 681 02 74
email: m.sznaza@zajazdnadstawemkaszuby.pl




ZUPY

KREM ZE SZPINAKU 8zł/250ml

KREM Z KALAFIORA 8zł/250ml

KREM Z BROKUŁA 8zł/250ml

KREM Z MARCHWI 8zł/250ml

KREM Z POMIDORÓW 10zł/250ml

KREM Z BIAŁYCH WARZYW 8zł/250ml

KREM Z ZIELONEGO GROSZKU 8zł/250ml

KREM Z CUKINII I BIAŁEGO WINA 10zł/250ml

KREM Z DYNII Z ROZMARYNEM I POMARAŃCZĄ 10zł/250ml

KREM Z PORA I POMARAŃCZY 10zł/250ml

KREM Z PIECZAREK 9zł/250ml

KREM Z BOROWIKÓW 12zł/250ml

KREM Z PAPRYKI I POMIDORÓW 10zł/250ml

ZUPA Z RAKÓW 15zł/250ml

ZUPA RYBNA KASZUBSKA 16zł/250ml

ZUPA GULASZOWA Z DZICZYZNY 15zł/250ml

ROSÓŁ DOMOWY ZE SPECLAMI 6zł/250ml

ZUPA BRUKWIOWA NA GĘSINIE 11zł/250ml

ZUPA POMIDOROWA 9zł/250ml

ZUPA JARZYNOWA 8zł/250ml

ZUPA GRZYBOWA 11zł/250ml

BOGRACZ WĘGIERSKI 12zł/250ml

GULASZOWA TRADYCYJNA 12zł/250ml

FRANCUSKA ZUPA CEBULOWA 8zł/250ml

ZUPA OGÓRKOWA 8zł/250ml

ZUPA ZIEMNIACZANA Z BEKONEM 10zł/250ml

ŻUREK 10zł/250ml

ZUPA RYBNA Z POMIDORAMI 18zł/250ml

ZUPA Z FASOLI SZPARAGOWEJ 10zł/250ml

ZUPA FASOLOWA 9zł/250ml

KRUPNIK NA GĘSICH ŻOŁĄDKACH 11zł/250ml

KAPUŚNIAK ZE SŁODKIEJ LUB KISZONEJ KAPUSTY 10zł/250ml

ZUPA KURKOWA 13zł/250ml

BARSZCZ Z USZKAMI 6zł/250ml

CHOWDER (AMERYKAŃSKA ZUPA RYBNA) 15zł/250ml

GUMBO (LUIZJAŃSKA ZUPA Z KREWETKAMI I KUKURYDZĄ) 17zł/250ml

ZUPA MEKSYKAŃSKA 14zł/250ml

ZUPA PIECZARKOWA Z NATKĄ PIETRUSZKĄ 9zł/250ml

ZUPA TAJSKA Z KURCZAKIEM 15zł/250ml

KWAŚNICA 9zł/250ml

ZUPA SZCZAWIOWA 9zł/250ml

ZUPA TAJSKA Z KREWETKAMI I ŁOSOSIEM 21zł/250ml

ZUPA MINESTRONE 10zł/250ml

BEOUF STROGONOV 16zł/250ml

 

CENA MOŻE ULEC ZMIANIE W ZALEŻNOŚCI OD ZMIENNEJ CENY DANEGO PRODUKTU

 

Wszystkie potrawy przygotowywane są na estetycznych naczyniach, półmiskach
jednorazowych z pokrywą, gotowych do transportu i podania na stół.

Zamówienia przyjmuje ŁUKASZ KURSZEWSKI  tel. 721 400 420

DANIE MIĘSNE

POLICZKI Z DZIKA WARZYWAMI 36zł/200G

ZRAZY Z JELENIA W SOSIE WŁASNYM 38zł/200G

PULPECIKI Z DZICZYZNY W ROZMARYNIE 15zł/200G

GOLONKO WIEPRZOWE NA KAPUSCIE Z PIWEM 20zł/SZT

POLĘDWICZKA WIEPRZOWA ZE ŚLIWKAMI 18zł/200G

KARCZEK WIEPRZOWY W SOSIE WŁASNYM 8zł/200G

SCHAB Z KOSCIĄ 7zł/200G

SCHABOWY PANIEROWANY 7zł/200G

SCHAB PIECZONY W SOSIE CHRZANOWYM 13zł/200G

ZRAZY WIEPRZOWE 11zł/200G

GĘŚ UDO 24zł/1szt

KACZKA PIECZONA Z JABŁKAMI I BAKALIAMI W CAŁOŚCI 80zł/szt

KACZKA PIECZONA UDO Z KARMELIZOWANYMI OWOCAMI 17zł/1szt

KACZKA PIECZONA PIERŚ NA MODREJ KAPUSCIE 16zł/200G

KRÓLIK W SOSIE TYMIANKOWYM 80zł/kg

PIERŚ Z KURCZAKA Z FETĄ I SUSZONYMI POMIDORAMI 8zł/100G

UDKA Z KURCZAKA NA OSTRO 8zł/200G

SZKRZYDEŁKA Z KURCZAKA W BBQ 8zł/200G

FAJITAS Z KURCZAKIEM I WARZYWAMI 15zł/200G

DEVOLAILEE Z MASŁEM I PIETRUSZKĄ 6zł/100G

KURCZAK W PŁATKACH 8zł/200G

KURCZAK W PANIERCE PANKO 8zł/200G

KARCZEK WIEPRZOWY W BBQ 8zł/200G

PULPECIKI WIEPRZOWE W SOSIE POMIDOROWYM 10zł/200G

PIERŚ Z INDYKA W SOSIE Z SUSZONYMI POMIDORAMI 13zł/200G

UDO Z INDYKA W SOSIE POMIDOROWYM 12zł/200G

PULPECIKI Z INDYKA W POMIDORACH 12zł/200G

ZRAZY WOŁOWE 13zł/200G

BITKI WOŁOWE Z WARZYWAMI W CZERWONYM WINIE 14zł/200G

GOŁĄBKI Z KASZĄ W SOSIE WŁASNYM 12zł/200G

GOŁĄBKI Z RYŻEM I MIĘSEM W SOSIE WŁASNYM 14zł/200G

GOŁĄBKI W KAPUŚCIE WŁOSKIEJ Z MIĘSEM W SOSIE POMIDOROWYM 14zł/200G

 

CENA MOŻE ULEC ZMIANIE W ZALEŻNOŚCI OD ZMIENNEJ CENY DANEGO PRODUKTU

Wszystkie potrawy przygotowywane są na estetycznych naczyniach, półmiskach
jednorazowych z pokrywą, gotowych do transportu i podania na stół.

Zamówienia przyjmuje ŁUKASZ KURSZEWSKI  tel. 721 400 420

 

 

DANIE RYBNE

 

KARP SMAŻONY NA MAŚLE 13zł/200G

KARP W W CHRUPIĄCEJ PANIERCE 14zł/200G

ŁOSOŚ W SOSIE KOPERKOWYM 36zł/200G

WĘGORZ W ŚMIETANIE Z KOPERKIEM 49zł/200G

SIELAWA SMAŻONA 2.5zł/ZA SZT

SANDACZ SMAŻONY W SOSIE CYTRYNOWYM 21zł/200G

OKOŃ NILOWY W SOSIE KOPERKOWYM 17zł/200G

LIN Z PATELNI W ŚMIETANIE 16zł/200G

SZCZUPAK SMAŻONY Z WARZYWAMI 18zł/200G

PSTRĄG Z PATELNI 12zł/200G

 

CENA MOŻE ULEC ZMIANIE W ZALEŻNOŚCI OD ZMIENNEJ CENY DANEGO PRODUKTU

Wszystkie potrawy przygotowywane są na estetycznych naczyniach, półmiskach
jednorazowych z pokrywą, gotowych do transportu i podania na stół.

Zamówienia przyjmuje ŁUKASZ KURSZEWSKI  tel. 721 400 420

 

 

SAŁATY

 

SAŁATA Z WĘDZONYM WĘGORZEM 50zł/półmis

SAŁATA Z WĘDZONYM PSTRĄGIEM 37zł/półmis

SAŁATA Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM 40zł/półmis

SAŁATA Z KOZIM SEREM I KREMEM BALSAMICZNYM 35zł/półmis

SAŁATA Z OGONKÓW RAKOWYCH 40zł/półmis

SAŁATA Z MANDARYNKĄ, MOZZARELLĄ I POMIDORKAMI 38zł/półmis

SAŁATA GYROS 40zł/półmis

SAŁATA CESAR 40zł/półmis

SAŁATA Z SZYNKĄ PARMEŃSKĄ I RUKOLĄ 40zł/półmis

SAŁATA Z TUŃCZYKIEM, KUKURYDZĄ I CEBULKĄ 40zł/półmis

SAŁATA CAPRESE 35zł/półmis

SAŁATA Z SEREM CAMEMBERT 38zł/półmis

SAŁATA Z SEREM GORGONZOLA 38zł/półmis

SAŁATA Z BROKUŁAMI I SOSEM KOPERKOWYM 35zł/półmis

SAŁATA Z TYGRYSIMI KREWETKAMI 50zł/półmis

SAŁATA Z MOZZARELLĄ, RUKOLĄ I SUSZONYMI POMIDORAMI 40zł/półmis

 

CENA MOŻE ULEC ZMIANIE W ZALEŻNOŚCI OD ZMIENNEJ CENY DANEGO PRODUKTU

Wszystkie potrawy przygotowywane są na estetycznych naczyniach, półmiskach
jednorazowych z pokrywą, gotowych do transportu i podania na stół.

Zamówienia przyjmuje ŁUKASZ KURSZEWSKI  tel. 721 400 420

 

 

DANIA POSTNE

 

PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI, OWOCOWE, RUSKIE 15zł/250G(6SZT.)

KAPUSTA ZASMAŻANA PO KASZUBSKU 8zł/200G

BIGOS Z GRZYBAMI Z POBLISKICH LASÓW 9zł/200G

BIAŁA KIEŁBASA W SOSIE CHRZANOWYM 10zł/200G

 

 

CENA MOŻE ULEC ZMIANIE W ZALEŻNOŚCI OD ZMIENNEJ CENY DANEGO PRODUKTU

Wszystkie potrawy przygotowywane są na estetycznych naczyniach, półmiskach
jednorazowych z pokrywą, gotowych do transportu i podania na stół.

Zamówienia przyjmuje ŁUKASZ KURSZEWSKI  tel. 721 400 420

 

 

DANIA ZIMNE

SCHAB DŁUGOPIECZONY W CHRZANIE 30zł/200G

OZORY WOŁOWE W GALARECIE 35zł/PÓŁMIS

GALARETKI DROBIOWE LUB RYBNE 30zł/12PORCJI (50G)

KARP W GALARECIE 35zł/PÓŁMIS

ŚLEDŹ PO KASZUBSKU/W OLEJU/W ŚMIETANIE 10zł/200G

PAROWANY ŁOSOŚ W SOSIE KOPERKOWYM 20zł/100G

WĘGORZ W GALARECIE 60zł/200G PÓŁMIS

SIELAWA W ZALEWIE OCTOWEJ NA MUSIE CYTRUSOWYM 15zł/6szt

MIX RYB W GALERECIE (NP: PSTRĄG, DORSZ, SANDACZ) 35zł/PÓŁMIS

(CENA ZMIENIA SIĘ W ZALEŻNOŚCI OD RODZAJU RYB)

ROLADKA DROBIOWA SZEFA KUCHNI 30zł/PÓŁMIS

TORTILLA Z WĘDDZONYM ŁOSOSIEM 35zł/PÓŁMIS

TORTILLA Z KURCZAKIEM 35zł/PÓŁMIS

RYBA PO GRECKU 30zł/PÓŁMIS

TATAR WOŁOWY Z DODATKAMI 140zł/PÓŁMIS (500G)

TARTINKI IMPREZOWE 70zł/PÓŁMIS DUŻY

PÓŁMIS RYB WĘDZONYCH 90zł/PÓŁMIS

PÓŁMIS SERÓW 90zł/PÓŁMIS

PÓŁMIS WĘDLIN I KIEŁBAS Z DOMOWEJ WĘDZARNI 70zł/PÓŁMIS

KREWETKI TYGRYSIE W SOSIE CYTRYNOWYM 80zł/PÓŁMIS

CARPACCIO Z POLĘDWICY WOŁOWEJ 130zł/PÓŁMIS (250g)

TATAR Z ŁOSOSIA Z MARYNATAMI 22zł/100G

 

 

CENA MOŻE ULEC ZMIANIE W ZALEŻNOŚCI OD ZMIENNEJ CENY DANEGO PRODUKTU

Wszystkie potrawy przygotowywane są na estetycznych naczyniach, półmiskach
jednorazowych z pokrywą, gotowych do transportu i podania na stół.

Zamówienia przyjmuje ŁUKASZ KURSZEWSKI  tel. 721 400 420

 

 

DESERY

PANNA COTTA Z OWOCAMI 4zł/1PORCJIA (50ML)

CREME BRULLE 4zł/1PORCJIA (50ML)

 

 

CENA MOŻE ULEC ZMIANIE W ZALEŻNOŚCI OD ZMIENNEJ CENY DANEGO PRODUKTU

Wszystkie potrawy przygotowywane są na estetycznych naczyniach, półmiskach
jednorazowych z pokrywą, gotowych do transportu i podania na stół.

Zamówienia przyjmuje ŁUKASZ KURSZEWSKI  tel. 721 400 420