SYLWESTER 2017 / 2018

Zapraszamy na zabawę Sylwestrową do Zajazdu nad Stawem 31 grudnia 2017r.
Start o godzinie 20.00
Oprawa muzyczna Dj Daniels oraz Orkiestra.
Zabawa na 2 parkietach w cenie jednego biletu.

Cena 440zł / para.
W cenie pełna konsumpcja, napoje i alkohol 0,7l na parę.
Dodatkowo dla zainteresowanych:
Nocleg sylwestrowy 100zł/osoba.

UWAGA Super okazja do końca listopada cena promocyjna 400 zł za parę.

 

MENU

Przystawka:
Pasztet z kaczki z bakaliami, grzanka ziołowa, roszponka, sos z czerwonej porzeczki.

Obiadokolacja na ciepło (zupa):
Zupa kurkowa z kurczakiem.

Obiadokolacja na ciepło ( II danie):
Pieczony sandacz na sosie śmietanowo – rakowym.
De volaille z masłem i pietruszką.
Poliki z dzika w sosie pieczeniowo winnym z karmelizowanymi w miodzie  śliwkami.
Pierś indycza  faszerowana kurkami, kaszą pęczak i świeża natką pietruszki z sosem szparagowym.

Słodki bufet:
Mini panacotta z żelem malinowym.
Creme brulee.
Krem czekoladowy z owocami.
Filetowane owoce.
Wybór ciast.

Zimny bufet:
Ryby wędzone słodko wodne  oraz morskie.
Śledzik w sosie musztardowo – miodowym.
Tatar wołowy z marynowanymi kurkami, korniszonem oraz cebulka.
Carpacio z łososia z parmezanem na rukoli, krem balsamiczno – cytrynowy.
Wędliny i kiełbasy z domowej wędzarni.
Koreczki z krewetkami, roszponką i papryką.
Mięsa pieczyste serwowane na zimno z sosami tatarskim i chrzanowym.
Sałatka z arbuza, czarnych oliwek i ser fety.
Roladka biszkoptowo – szpinakowa z łososiem wędzonym.
Tartinki  z kremowymi pastami.
Marynowane kuleczki rybne z piklowaną cebulką.
Roladki drobiowe z suszonym pomidorem.
Tortille z różnymi nadzieniami.
Sałatka z marynowanym tuńczykiem i papryką.

Kolacja na ciepło:
Eskalopki wieprzowe duszone w sosie śmietanowo-cebulowym.
Ziemniaczki opiekane w ziołach.
Barszcz czerwony z pasztecikiem z ciasta francuskiego.

 

 

Wszelkich informacji udziela:

Manager Lokalu:
Mateusz Sznaza
tel: 609 257 963
tel.stacjonarny: 58 681 02 74
email: m.sznaza@zajazdnadstawemkaszuby.pl
Z-ca Managera Lokalu:
Marcelina Rekowska
tel: 721 450 650
tel.stacjonarny: 58 681 02 74