OFERTA WIGILIJNA DLA FIRM

Przedstawiamy Państwu dwie propozycje na wigilię firmową.

 

Kontakt:
Manager Lokalu:
Mateusz Sznaza
tel: 609 257 963
tel.stacjonarny: 58 681 02 74
email: m.sznaza@zajazdnadstawemkaszuby.pl

Z-ca Managera Lokalu:
Marcelina Rekowska
tel: 721 450 650
tel.stacjonarny: 58 681 02 74




KOLACJA WIGILIJNA ( 75 ZŁ/OSOBA)

Zupy:

  • wigilijna zupa z suszonych śliwek z kluskami kładzionymi
  • zupa grzybowa z groszkiem ptysiowym
  • barszcz czerwony z uszkami

II danie:

  • smażony na maśle filet z karpia
  • szczupak zapiekany z jabłkiem w majonezie
  • pierogi ruskie
  • krokiety z kapustą i grzybami
  • okoń w sosie koperkowym
  • ziemniaki, surówki, warzywa blanszowane

 Zakąski :

  • ryba po grecku
  • sałatka z tuńczykiem
  • ryba w glazurze (karp,pstrąg, dorsz bałtycki)
  • tatar z wędzonego łososia z czarnym kawiorem
  • śledzik w salsie pomidorowej z czerwoną cebulą
  • karp marynowany w kremowej zalewie octowej
  • jajko faszerowane pastą ze śledzia
  • marynaty
  • chleb, masło

Deser:

  •  ciasto (4 rodzaje)

Dodatki:

  • woda z cytryną i soki

 

KOLACJA WIGILIJNA ( 55 ZŁ/OSOBA)

Zupy:

  • wigilijna zupa z suszonych śliwek z kluskami kładzionymi
  • zupa grzybowa z groszkiem ptysiowym

II danie:

  • smażony na maśle filet z karpia
  • szczupak zapiekany z jabłkiem w majonezie
  • pierogi z kapustą i grzybami
  • ziemniaki, surówki itp

 Zakąski :

  • ryba po grecku
  • sałatka z tuńczykiem
  • tartinki z pastą z wędzonego łososia
  • ryba w glazurze (karp,pstrąg, dorsz bałtycki)
  • tatar z wędzonego łososia z czarnym kawiorem
  • śledzik w salsie pomidorowej z czerwoną cebulą
  • karp marynowany w kremowej zalewie octowej
  • chleb, masło

Na koniec barszcz czerwony z pasztecikiem.

Kawa , ciasto w formie bufetu.

Woda z cytryną i soki.