OFERTA WIGILIJNA DLA FIRM

Przedstawiamy Państwu trzy propozycje na wigilię firmową.

 

Kontakt:
tel: 609 257 963
tel.stacjonarny: 58 681 02 74
email: info@zajazdnadstawemkaszuby.pl




Kolacja wigilijna 90zł./os

 

Zupa podana w wazie:

         

             zupa grzybowa z groszkiem ptysiowym

 

 

II danie:

               smażony filet z okonia , sos śmietanowo- koperkowy

               krokiety z kapustą i grzybami

               pierogi ruskie

               ziemniaki, surówki itp

 

Zakąski :

 

               ryba po grecku

               tartinki z pastą z wędzonego łososia

               sałatka z tuńczykiem

               ryba w glazurze (łosoś,pstrąg,)

               tatar z marynowanego śledzia

               śledzik w salsie pomidorowej z czerwoną cebulą

              sielawa marynowana w  korzennej  zalewie octowej

              pieczywo, masło

 

 

W cenie kawa, herbata, ciasto (4 rodzaje) w formie bufetu słodkiego oraz woda z cytryną i soki.

 

Kolacja wigilijna 110zł./os

 

Zupa podana w wazie – jedna do wyboru:

 

             zupa grzybowa z groszkiem ptysiowym

             barszcz czerwony z uszkami

 

II danie:

               smażony na maśle karp

               okoń zapiekany z jabłkiem w majonezie

               krokiety z kapustą i grzybami

               pierogi ruskie

               ziemniaki, surówki itp

 

Zakąski :

 

               dorsz  po grecku

               tartinki z pastą z wędzonego łososia

               sałatka z tuńczykiem

               ryba w glazurze (łosoś,pstrąg,)

               tatar z wędzonego łososia

               śledzik w salsie pomidorowej z czerwoną cebulą

               sielawa marynowany w  korzennej  zalewie octowej

                sałatka jarzynowa

                pieczywo,masło

 

 

W cenie kawa, herbata, ciasto (4 rodzaje) w formie bufetu słodkiego oraz woda z cytryną i soki.

               

 

 

Kolacja wigilijna 130zł./os

 

Zupy podane w wazach:

             zupa grzybowa z groszkiem ptysiowym

             barszcz czerwony z pasztecikiem

           

II danie:

               smażony na maśle filet z karpia

               łosoś smażony + dip koperkowy

               pierogi ruskie

               krokiety z kapustą i grzybami

              filet z okonia w sosie koperkowym

              ziemniaki z wody, ziemniaki opiekane

              surówki zimne + warzywa blanszowane [na ciepło]

 

Zakąski :

              tartinki z pastą jajeczną

              dorsz po grecku

              sałatka z tuńczykiem

              pstrąg w glazurze

              tatar z wędzonego łososia z czarnym kawiorem

              śledzik w salsie pomidorowej z czerwoną cebulą

              sielawa marynowana w  zalewie octowej

              jajko faszerowane pastą ze śledzia

              marynaty

              ryby wędzone (pstrąg i łosoś)

              sałatka jarzynowa

              pieczywo, masło

 

W cenie kawa, herbata, ciasto (4 rodzaje), owoce w formie bufetu słodkiego oraz woda z cytryną i soki.