ANDRZEJKI 2017

Zapraszamy na zabawę Andrzejkową do Zajazdu nad Stawem 25 listopada 2017r.

Start o godzinie 19.00
Oprawa muzyczna Dj Daniels.

Cena 110 zł za 1 osobę.
Cena obejmuje obiad, bufet
zimny i ciepły zakąskowy oraz słodki, a także napoje. (alkohol we własnym zakresie)

UWAGA SUPER OKAZJA
DO KOŃCA PAŹDZIERNIKA CENA PROMOCYJNA 95 ZŁ ZA 1 OSOBĘ

 

MENU

Przystawka:
1. Galaretka z dziczyzny z grzanką ziołową.

Obiad:
1. Zabielana zupa rybna z okonia, z łososiem i papryką.
2. Grilowana polędwiczka wieprzowa, sos z grzybów leśnych, ziemniaki puree, zimne surówki.

Bufet kawowy i słodki:
Kawa, ciasto, mini panacotta z żelem wiśniowym, krem czekoladowy z owocami, creme brulee.

Bufet zakąskowy:
1. Wegetariańska zapiekana cukinia z kurkami i kaszą kus-kus.
2. Pieczona pierś indycza polana sosem kaparowym.
3. Marynowany rostbef w musztardzie francuskiej.
4. Pieczony pasztet z dzika podany z żurawiną i sosem wiśniowym.
5. Ozory wołowe pod pierzynką z chrzanu.
6. Sałatka z brokułami, pomidorkami cherry i prażonym słonecznikiem.
7. Gravlax z łososia.
8. Koreczki z tortilli z kurczakiem a’ la kebab i papryką.
9. Pieczenie podane na zimno z sosem tatarskim.
10. Sałatka z roszponką, oliwką, orzechami włoskimi i mandarynką marynowaną.
11. Sałatka ziemniaczana z marynowanym śledziem i czerwoną cebulką.

Kolacja na ciepło:
1. Skrzydełka pieczone w miodzie z chilli.
2. Strogonow drobiowy z pieczarkami i korniszonem.

Napoje wliczone w cenę (gazowane,niegazowane)
ALKOHOL WE WŁASNYM ZAKRESIE

 

Wszelkich informacji udziela:

Manager Lokalu:
Mateusz Sznaza
tel: 609 257 963
tel.stacjonarny: 58 681 02 74
email: m.sznaza@zajazdnadstawemkaszuby.pl
Z-ca Managera Lokalu:
Marcelina Rekowska
tel: 721 450 650
tel.stacjonarny: 58 681 02 74